Aquests dies el personal de la biblioteca anem una mica de bòlit i no comuniquem com temps enrere. No us estranyi. Estem enfeinats amb el canvi del catàleg, preparant-ho tot, intentant processar a corre-cuita un munt d’informació.

Ara som a la recta final. El nostre milió i escaig de registres bibliogràfics ja està carregat en el nou sistema. Diversos grups de treball han configurat els diferents mòduls: interfície d’usuari, préstec, catalogació, ítems, fons de revistes. I avui hem començat la formació en cascada, és a dir, que els companys més entesos i que han rebut la formació inicial de l’empresa que ven el programari, expliquen als altres companys cadascun dels mòduls de treball.

Avui toca la interfície de l’usuari, just el que vosaltres heu de veure del canvi. Espectacular! Per posar-vos la mel a la boca us diré només que, apart de millores importants en les opcions de cerca, podreu personalitzar-vos el catàleg, guardant les vostres cerques i creant alertes de nous documents que hi responguin. I també podreu reservar directament els documents que necessiteu.

En fi, això promet, de veritat. Mentrestant recordeu que teniu la possibilitat de treure més documents dels que és habitual però que cal que ho feu abans del dimecres dia 4 perquè, des d’aquest dia fins al 9 de juny, el préstec estarà tancat completament.

Us anirem informant i Gràcies per la paciència!

Anuncis