Els dies 1 i 2 de maig, el Servei d’Informàtica UAB aprofita el pont per a fer una actuació important en la seva xarxa elèctrica. Això vol dir que durant aquests dies no hi haurà disponible cap aplicació que depengui d’aquest servei: webs institucionals (incloses les webs de les escoles i del Servei de Biblioteques), servei VPN, catàleg de les biblioteques, connexió des del campus de Bellaterra ni amb aquest campus, directori institucional, correu electrònic, etc.

Els membres de la comunitat universitària de Sabadell, si veniu al vostre campus el divendres 2, podreu treballar a les aules d’informàtica i usar la xarxa sense fils perquè disposareu de connexió.

La BUS estarà oberta en horari normal durant tot el divendres, 2 de maig. S’espera que en el transcurs de la tarda es vagin recuperant tots els serveis. Mentrestant, la sala permetrà l’estudi, el personal intentarà ajudar-vos en la localització de les obres i el préstec es farà manualment.

Aquest blog continuarà en funcionament perquè es troba en una plataforma externa. També podeu aprofitar per obrir un compte a Refworks, fer-hi un cop d’ull i demanar ajuda si penseu que us convé ;)