La majoria de la gent ja sap que, avui dia, les biblioteques són molt més que els edificis i els llibres i revistes que aquests edificis contenen. Però la imatge de la biblioteca tradicional està molt fixada al nostre cervell i fins i tot els que treballem en aquestes fantàstiques institucions ens deixem emportar pel tòpic.

Per aixó cal, de tant en tant, “airejar” els fons electrònics als que tenim accés, perquè estan tan calladets al seu ciberprestatge que son difícils de trobar per atzar, cosa que si que ens passa de vegades amb els documents impresos.

Així que he decidit parlar-vos d’una revista especialitzada, adreçada a professors de comptabilitat. El seu títol és Accounting education, i va nèixer el 1992. Es publiquen 4 números a l’any, i ja va pel volum 17. Des de l’Autònoma tenim accés a tots els números publicats.

L’últim número publicat (Vol. 17 núm. 1) està dedicat gairebé en exclusiva a debatre sobre la idoneitat de l’ordre en que s’acostumen a ensenyar els temes de comptabilitat. Però trobareu altres temes als números anteriors (l’últim número de 2007 estava dedicat a la formació continuada, i el núm. 2 del mateix any a l’avaluació del treball en grup).

En resum, una revista molt indicada per als professors de la materia.

Podeu consultar-la a través del nostre catàleg o utilitzant aquest enllaç directe (tingues en compte que l’enllaç funciona des dels ordinadors de la UAB o des de casa si has configurat una connexió VPN).

Anuncis