Si mai us heu preguntat com són els estudis d’empresarials a altres universitats, teniu diferents formes de satisfer la vostra curiositat. Segur que una cerca a Internet nes pot donar molta informació: el més habitual és que a les seves webs trobem plans d’estudi, calendaris d’activitats…

Hi ha una altra manera de saber “què es cou” pel món universitari més enllà de l’Autònoma, i és donar una ullada a les publicacions de les altres institucions.

A la BUS rebem actualment tres revistes publicades per escoles universitàries d’empresarials d’arreu de la península.

Per ordre alfabètic (què podíeu esperar d’una bibliotecària?) aquestes revistes són:

Cuadernos de estudios empresariales (dirigida y coordinada en la Escuela de Estudios Empresariales de la Universidad Complutense de Madrid). Anual.

Decisión, de la Escola Universitaria de Estudos Empresariais de Vigo. Anual.

Revista de estudios económicos y empresariales, de la Escuela Universitaria de Estudios Empresariales de Plasencia. Semestral.

Només la primera d’aquestes revistes té versió electrònica, així que si voleu fullejar les altres dues haurà de ser en paper, com als vells temps.

Animeu-vos a donar-hi una ullada, trobareu articles com La actitud emprendedora durante la vida académica de los estudiantes universitarios, de Roberto Espíritu Olmos i Miguel Ángel Sastre Castillo, publicat a Cuadernos de estudios empresariales, Vol. 17 (2007).

Anuncis