La Biblioteca Universitària de Sabadell UAB romandrà tancada de dissabte 15 fins dilluns de Pasqua, 24 de març.

Teniu els horaris d’altres biblioteques de la UAB a la web del Servei de Biblioteques.

Mentrestant la biblioteca digital estarà oberta normalment de manera que podeu usar les bases de dades, les revistes i els llibres digitals. També podreu consultar el catàleg i apuntar la bibliografia que us interessa per quan tornem a obrir.

Els dies 18 i 19 el Servei d’Informàtica UAB aprofita que estem en època de vacances per a fer una actuació important en la seva xarxa elèctrica. Això vol dir que durant aquests dies no hi haurà disponible cap aplicació que depengui d’aquest servei: webs institucionals (incloses les webs de les escoles i del Servei de Biblioteques), servei VPN, catàleg de les biblioteques, connexió des del campus de Bellaterra ni amb aquest campus, directori institucional, correu electrònic, etc. ACTUALITZACIÓ A LES 12.30 DEL 14-3-2008: S’ANUL·LA L’ATURADA PREVISTA FINS A NOU AVÍS

Els membres de la comunitat universitària de Sabadell, si veniu al vostre campus, podreu treballar a les aules d’informàtica i usar la xarxa sense fils perquè disposareu de connexió. Podreu també treballar amb les aplicacions locals del campus de Sabadell i consultar els recursos contractats de biblioteca digital que trobareu consultant el catàleg col·lectiu del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya, del qual forma part la UAB.

Aquest blog continuarà en funcionament perquè es troba en una plataforma externa. Podeu deixar-hi comentaris si necessiteu posar-vos en contacte amb la biblioteca de forma urgent. Si ho preferiu, també podeu trametre’ns un tuit al compte de la BUS o un missatge al perfil obert a Facebook. Ja ho veieu, això de fer vacances cada vegada és més relatiu ;-)

Per acabar, desitjar-vos que descanseu i que torneu amb forces renovades per afrontar una segona part de semestre llarga i dura.