A la publicació Bolsa. Revista mensual de bolsas y mercados españoles apareix, al número 169, de novembre d’aquest any, un interessant article amb el títol: Factores que inciden en el valor de una empresa.

L’article està escrit per Jorge Pallarés Sanchidrián, inspector d’entitats de crèdit del Banco de España, i analitza les diferències entre el valor comptable i el valor de mercat de les societats cotitzades, centrant-se especialment en la valoració d’actius intangibles. El valor comptable equival al patrimoni net d’una empresa, i el preu o cotització es veu determinat tant per aquest patrimoni net com pels aspectes comptables, els actius intangibles, factors estratègics, factors econòmics i factor humà.

Us animo a donar-hi una ullada a aquest article i, de pas, a la resta de la revista. Segur que hi trobeu coses de profit.

Com de costum, aqui teniu l’enllaç a la versió electrònica, però si us agrada el tacte del paper i l’olor de la tinta veniu a consultar-ho a la nostra biblioteca. Estarem encantats de’atendre-us i de saber si aquesta informació us ha estat útil.