Tots anem tancant les activitats del curs 2006-07. Uns acabeu els últims exàmens, altres les últimes correccions i nosaltres, a la biblioteca fem repàs dels resultats obtinguts durant el curs.

Una de les dades que ens semblen prou útils és l’estadística dels préstecs realitzats. Concretament, saber quins llibres i, en especial, quins manuals s’han demanat més. A partir d’aquesta observació, podem analitzar si cal comprar-ne més exemplars, repassem si estan en prou bones condicions i intentem preparar el nou curs.

Són dades valuoses que volem compartir amb els que les heu generat. I també us volem demanar que ens ajudeu a valorar-les qualitativament afegint els vostres comentaris per donar-nos orientacions respecte a les mancances que heu detectat. Amb la vostra col·laboració podrem enriquir encara més els resultats de l’anàlisi.

Llibres prestats quatre vegades o més entre el 9 d’octubre de 2006 i el 25 de juliol de 2007

En alguna matèria com, per exemple, l’estadística  o la introducció a l’economia, les dades d’ús incorporen les procedents dels vostres companys de l’Escola Universitària d’Informàtica.

Anuncis