Saps que si no tenim el llibre que busques a la Biblioteca Universitària de Sabadell te’l podem portar des d’una altra biblioteca? Doncs sí.

Posem que necessites el manual Marketing de Miquel Santesmases, 5a edició, del qual en tenim 5 exemplars i aquests estan tots deixats en préstec excepte el de cap de setmana. Horror, tens l’examen d’aquí deu dies!

Fixa’t bé en el catàleg: hi consta que a la Biblioteca de Ciències Socials i a la de Ciències i Enginyeries també  disposen d’exemplars d’aquesta obra i alguns d’ells estan disponibles. Què pots fer?

1. Si estàs a la BUS, pots demanar-nos que et reservem un d’aquests exemplars disponibles i que te’l fem portar per correu intern. Trigarà uns 3 o 4 dies. I el podràs recollir a la BUS.

2. Si tens realment urgència de consultar-lo i vols desplaçar-te, pots anar al campus de Bellaterra i agafar-lo en préstec en una de les biblioteques on encara està disponible.

Fixa’t que et serveix el mateix carnet d’estudiant, la normativa és la mateixa i que després el pots tornar a la BUS i nosaltres el trametrem a la biblioteca on pertany.